COQUES DE DACSA


INGREDIENTS:
-Farina de dacsa
-Aigua (3 gots d'aigua per cada mig quilo de farina)
-Oli
-Sal
per al mullador:
-Tonyina (de pot)
-Ou dur
-Anxoves o sardines
-Tomaca fregida o ketchup

ELABORACIÓ
-En un perol, es posa l'aigua a escalfar i, quan bull, s'afegix la farina, un pessic de sal i un xorro d'oli. Es comença a moure i s'apaga el foc, després es continua movent fins que s'aconsegueix una massa compacta que es pot continuar amassant amb les mans amb compte de no cremar-se. Si queda massa farinosa, s'afegeix un poc més d'oli. Un cop la massa feta, es fan boles amb la mà i es posen dins d'una bossa de plàstic doblada per la meitat per tal de xafar-les amb un plat o qualsevol cosa que ens ho permeta per tal de donar-li la forma redona i plana. Així es van fent una per una i, un cop fetes, en una paella (funcionen molt bé les paelles prou velles, si s'escalfen bé primer) es tira un xorret d'oli i alguna goteta en la coca també, quan està ben calent, es posa la coca i es van cuinant així una darrere de l'altra




Comentarios

  1. Hola Sonia!!! Me encantan las cocas de dacsa!!!! Especialmente si les pongo el "mullaor" de gamba amb bleda!!!! en mi boda las sirvieron y quedaron de lujo, a ver si las cuelgo yo en versión thermomix!!!!
    Besetes guapa, por cierto tengo el pie baldao de la montaña!!!! y Carles se durmió a las 12 y pico de la noche!!!

    ResponderEliminar
  2. hola RAquel!!
    Ya recuperada del sábado???? mal palizón nos dimos por la montaña!!!!
    ayyy!!!! ya tengo la tartera!!!el lunes haciendome la tonta me lleve a Ivan al vidal y. zas!!!tartera que me llevé!!!!
    que vaya bien!

    ResponderEliminar
  3. Ya me lo ha contado Javi!!!!! jejejejeje a veces vale la pena hacerse la tonta!!!! Yo lo hago mucho, lo que pasa es que Javi ya se ha espavilado mucho!!!! jejejejeje

    ResponderEliminar
  4. Muchas gracias por la propaganda, un saludo des de Catalunya, que es donde vivo, pero de Rótova soy.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario